Vind je ware natuur!

De natuur als spiegel

De natuur als spiegel

  • Ben jij ook weer op zoek naar een stuk verbinding met de aarde?
  • Weet je dat er meer uit je leven te halen valt, en weet je niet hoe dit te realiseren?
  • Ben je hierdoor vastgelopen binnen je werk, binnen je opleiding?
  • Heb je het gevoel niet te passen in deze samenleving, voel je je een buitenbeentje?

Wil jij ook de natuur als spiegel gebruiken? Ik bied je een persoonlijke begeleiding, die op verschillende manieren plaats kan vinden.

Moestuin

Dit kan onder andere op onze moestuin, waar we lekker aan het werk gaan. Door bezig te zijn op de tuin krijg je meer energie. Je ervaart de seizoenen en je ziet wat de seizoenen te bieden hebben. Ook alle facetten van het uitzaaien tot het oogsten krijg je op deze manier mee. Al deze fases kun je, evenals de seizoenen, natuurlijk ook terug leiden naar je eigen levensfases.  Behalve het oogsten zullen we ons ook bezig houden met het verwerken van de groenten/fruit.

Wandeling

Tijdens een wandeling kijken we wat de natuur jou aan metaforen biedt, hierbij is het mogelijk dat we verschillende oefeningen doen. We laten ons leiden door de natuur en gaan ervaren! De natuur heeft je vaak meer te zeggen dan je denkt.

foto

 Door te wandelen word je ook minder  afgeleid door zaken van buitenaf, geen      telefoon, geen computer etc. Dit geeft een  stuk rust in het hoofd, stress wordt  hierdoor  verminderd en je laadt je heerlijk op! Door  buiten te wandelen krijgen  creatieve denkprocessen meer ruimte en dit kan een andere kijk geven op jouw  situatie,  probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *