Vind je ware natuur!

Over mij

Op een dag, ik was vrijwilligerswerk aan het doen, ging iemand flink door zijn enkel. Kon niet meer fatsoenlijk op zijn voet staan. Ergens in mijn onbewuste kwam iets naar boven wat ik ooit eens had gelezen. Smeerwortel… Enigszins sceptisch, want he, die kruiden…. Zou dat nou echt wel zo werken? En dat terwijl we al een moestuin hadden en ik gefascineerd was door kruiden. Gevraagd of ik het mocht proberen, een blad smeerwortel om zijn enkel. Dit mocht, het prikte als een gek, maar de pijn werd wel minder! Verwondering… zou het dan echt zo simpel zijn? Zou je zoveel kunnen met kruiden?  Ik wilde meer weten!

Wij zijn als mens zover afgedwaald van de kennis van de natuur. Alles moet maakbaar zijn. En dat kan en hoeft niet! Ik neem je graag mee in mijn ervaringen, ik deel mijn kennis met je.

Ga je mee op pad?