Vind je ware natuur!

Wie is Antaraj?

Antaraj is mijn krijgersnaam. Deze naam heb ik tijdens een geweldige workshop vrouwenkrijger op het Loreleifestival mogen ontvangen.

Deze naam is voor mij zo Jolanda Sijslingpassend dat ik heb besloten om hem als bedrijfsnaam te gebruiken.

Verder ga ik door het leven als Jolanda Sijsling, getrouwd en moeder van 3 zonen.

Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om buiten bezig te zijn, te wandelen, te fietsen etc. maar ook om creatief bezig te zijn. De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren welke kracht de natuur op mij heeft en hoe ik dat kan toepassen in mijn leven en in mijn werk. Ik merk ook hoe al mijn genoten opleidingen, cursussen en werkervaringen steeds meer met elkaar verweven raken. Het is steeds meer geïntegreerd tot één geheel.

Een ander aspect wat voor mij van grote waarde is, is het geven van healingen. In 2009 ben ik in aanraking gekomen met Reiki. De eerste twee inwijdingen heb ik mogen ontvangen van de vader van mijn vriendin, Maja Vuherer. Een sjamaan die in Brazilie woont. De derde inwijding heb ik van Maja gekregen. Ondertussen gebruik ik de Reiki als basis en werk ik verder op mijn intuïtie. Tijdens healingen maak ik gebruik van de energie die door mij heen stroomt.

Toen ik gevraagd werd om mee te werken bij het Aurumcollege, hadden we ons net zelf ingeschreven voor een biologische moestuin. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat we geen moestuin meer zouden hebben! Ik geniet van het buiten aan het werk zijn, de verse groenten, het onkruid wieden en niet te vergeten de kruiden! Deze zijn een belangrijke rol gaan spelen. Ik gebruik ze in het eten, de thee, maak zalfjes en haal allerlei kennis naar boven over de geneeskrachtige werking.

En nog steeds ben ik mijn leven aan het ontdekken! Elke keer kom ik weer nieuwe kanten van mezelf tegen, leer ik nieuwe dingen die ik leuk vind en kom zo steeds een stapje dichter bij mezelf.